בוני
Tuesday 19/02/2002, 21:55
OK ! עכשיו אני בעל נסיון , אז אשתף אתכם בידע המעשי שצברתי.
קניתי ביצי ארטמיה ללא קליפה בעלות של 49 שח.
לקחתי בקבוק קוקה קולה וחתכתי לו את הפיה כך שהטיפול יהיה נוח יותר.
לקחתי 600 מיליגרם מים מלוחים מתוך האקווריום.
הנחתי בתחתית הבקבוק אבן אויר המחוברת למשאבת אויר.
שמתי קצה כפית של ביצי ארטמיה בבקבוק.
דאגתי להניח את הבקבוק על גוף התאורה של האקווריום כך שיקבל חום. בלילה , בזמן שהתאורה כבויה , טמפרטורת המים מגיעה ל 17 מעלות ואין עם זה בעיה משום טמפ' של 15 עד 25 מעלות עדין נחשבת תקינה.
לאחר כ 48 שעות הביצים בקעו !!!
ברגע שהן בקעו דאגתי להעלות את אבן האויר עד לשוליים של המים על מנת להפחית את רמת הסרקולציה של המים.
לאחר כיומיים לקחתי קצת חלמון של ביצה קשה
(הצהוב) , אבל ממש קצת (קצה כפית) , פוררתי אותו לאבקה עדינה ושמתי בבקבוק לטובת מאכל.
זהו !!!!
עברו כבר תשעה ימים מרגע הבקיעה של הביצים , ויש לי כמות גדולה של ארטמיות גדולות ומעוררות תאבון.
לדעתי , בעוד שבוע הן יהיו מספיק גדולות לטובת חאפלה המונית באקווריום.
תנסו ותהנו !
קניתי ביצי ארטמיה ללא קליפה בעלות של 49 שח.
לקחתי בקבוק קוקה קולה וחתכתי לו את הפיה כך שהטיפול יהיה נוח יותר.
לקחתי 600 מיליגרם מים מלוחים מתוך האקווריום.
הנחתי בתחתית הבקבוק אבן אויר המחוברת למשאבת אויר.
שמתי קצה כפית של ביצי ארטמיה בבקבוק.
דאגתי להניח את הבקבוק על גוף התאורה של האקווריום כך שיקבל חום. בלילה , בזמן שהתאורה כבויה , טמפרטורת המים מגיעה ל 17 מעלות ואין עם זה בעיה משום טמפ' של 15 עד 25 מעלות עדין נחשבת תקינה.
לאחר כ 48 שעות הביצים בקעו !!!
ברגע שהן בקעו דאגתי להעלות את אבן האויר עד לשוליים של המים על מנת להפחית את רמת הסרקולציה של המים.
לאחר כיומיים לקחתי קצת חלמון של ביצה קשה
(הצהוב) , אבל ממש קצת (קצה כפית) , פוררתי אותו לאבקה עדינה ושמתי בבקבוק לטובת מאכל.
זהו !!!!
עברו כבר תשעה ימים מרגע הבקיעה של הביצים , ויש לי כמות גדולה של ארטמיות גדולות ומעוררות תאבון.
לדעתי , בעוד שבוע הן יהיו מספיק גדולות לטובת חאפלה המונית באקווריום.
תנסו ותהנו !