Cobalt
Sunday 05/02/2006, 16:30
שלום
לפני 4-5 שנים קראיתי מאמר של GINNY EICKSTEIN (נדמה לי שהיא נפטרה כבר...מקוה שלא) שטענה שיש לחתוך קישוא לטבעות ואז כל טבעת ל2 (שהדג לא יאכל את הרך בפנים וישאר עם קולאר קישוא על ה"צואר").
את הטבעות יש להקרין במיקרוגל 1-2 דקות קצת לרכך. היא טענה שזה עוזר. להגיש קר.
כל מי שאמרתי לו את זה אומר שהדג אוכל את זה ללא בישול ובהבישול רק הורס את הויטמינים.
בישול ללא ספק דופק חלק מהויטמינים, הטענה בכתבה (שאין ברשת ולא מצליח למצוא בארכיון לתרגם) שההקרנה במיקרו מרככת סיבים ומאפרת עיקול יותר טוב למזון במעי הדג. בעיקר אצל עדינים...
משהו שמע?
ראה?
אני נותן קישוא מוקרן שהתקרר ובעיקר הדיסקוסים אוכלים כל השוכני קרקעית לא מתענינים בכלל...
הקרנון (מלוחים) אוהב את זה אבל זה דיון אחר...
מה דעתכם?
לפני 4-5 שנים קראיתי מאמר של GINNY EICKSTEIN (נדמה לי שהיא נפטרה כבר...מקוה שלא) שטענה שיש לחתוך קישוא לטבעות ואז כל טבעת ל2 (שהדג לא יאכל את הרך בפנים וישאר עם קולאר קישוא על ה"צואר").
את הטבעות יש להקרין במיקרוגל 1-2 דקות קצת לרכך. היא טענה שזה עוזר. להגיש קר.
כל מי שאמרתי לו את זה אומר שהדג אוכל את זה ללא בישול ובהבישול רק הורס את הויטמינים.
בישול ללא ספק דופק חלק מהויטמינים, הטענה בכתבה (שאין ברשת ולא מצליח למצוא בארכיון לתרגם) שההקרנה במיקרו מרככת סיבים ומאפרת עיקול יותר טוב למזון במעי הדג. בעיקר אצל עדינים...
משהו שמע?
ראה?
אני נותן קישוא מוקרן שהתקרר ובעיקר הדיסקוסים אוכלים כל השוכני קרקעית לא מתענינים בכלל...
הקרנון (מלוחים) אוהב את זה אבל זה דיון אחר...
מה דעתכם?