צפה בגרסא המלאה : הוספת שום למזון יבש


איתי אפריאט
Saturday 10/04/2010, 05:30
כיצד אוכל לערבב שום במזון יבש לדגים?

matan_grin
Saturday 10/04/2010, 09:16
במידה ותרכיז שום מסחרי-פשוט התז או השרה את המזון לפני ההאכלה מספר דקות.
במידה ושום קפוא-חתוך מעט מהשום הקפוא ותן לו להפשיר בתוך כוס חד פעמית עם האוכל היבש ותערבב אחרי ההפשרה.

איתי אפריאט
Saturday 10/04/2010, 12:01
אפשרי לעשות משום רגיל כמו שיש לכולנו בבית?
אפשרי לטחון אותו לטבול את הגרגירים (של האוכל) בשום הטחון?

matan_grin
Saturday 10/04/2010, 22:31
אפשרי בהחלט.

איתי אפריאט
Sunday 11/04/2010, 04:21
עשיתי מיץ שום שבו אני מתכוון לטבול/להשרות את האוכל כמה דקות לפני ההאלכה.
עלי לשמור את מיץ השום בקירור או בטמפ' החדר?

איתי אפריאט
Monday 12/04/2010, 19:43
עשיתי מיץ שום שבו אני מתכוון לטבול/להשרות את האוכל כמה דקות לפני ההאלכה.
עלי לשמור את מיץ השום בקירור או בטמפ' החדר?
:questionwk3::questionwk3::questionwk3:

Saar Kobo
Monday 12/04/2010, 20:37
טמפרטורת חדר...

איתי אפריאט
Wednesday 14/04/2010, 21:27
כמה זמן מיץ שום נשאר טרי?

אביעד
Wednesday 14/04/2010, 23:55
תשמור בקירור, יחזיק יותר זמן.
זה לא מדע מדוייק, כמה יחזיק, יש לי קופסא עם ראש שום טחון כבר כמה חודשים וזה עדיין מסריח כאילו נטחן אתמול:hair:

איתי אפריאט
Thursday 15/04/2010, 00:23
הכנתי מיץ שום מלפני ממש כמה ימים.. הריח היה מסריח בצורה גזעית
אך היום אני שם לב שהבקבוק לא נקי כשהיה (מבפנים) ובנוסף לכך הריח השתנה (הוא נהיה מסריח בהרבה)

העמלץ /בני גולשה ז"ל
Thursday 15/04/2010, 00:46
הוספת שום למזון הוא דבר מאוד מומלץ הרבה ממה שחושבים. מחזק את המערכת החיסונית של הדגים.
אם אתה מכין בבית חשוב מאוד שתדאג שהשום יהיה טרי.
חסוך לעצמך את כאבי הראש בכתישת שום, והתהיות לגבי טריותו ורכוש תוספת שום -טריות השום למעשה
היא הדבר הכי חשוב. אם השום לא טרי אז זה הדבר שווה כמו כוסות רוח למת.

לכן אני ממליץ לך על תוסף השום של קנט או של סיכם, שניהם מצויינים. של סיכם הרבה יותר חסכוני.

בני