צפיה בהודעה בודדת
עדיין לא נקרא Monday 21/07/2003, 23:00   #7
Wild Blue
 
תאריך הצטרפות: 27/09/01
מיקום: כרמיאל
הודעות: 5,247
הודו לך על 0 הודעות 0 פעמים
ברירת מחדל

הסיבה לשימוש בלב של בקר מומלץ (או כתחליף הודו) היא בגלל שמדובר בשריר (בשר) נקי מאוד משומן ומסיבים ומכל מיני חלקים לא שמישים, שאותם לרוב הדגים לא אוכלים (הם מסוגלים לברור ולאכול רק מה שטעים להם) והשאריות נותרות בקרקעית המיכל להירקב.
את הלב ניתן לנקות ולהשאיר בשר בלבד וכך מסיגים תמורה רבה יותר וכן יותר מזון נאכל ומדובר גם בבשר טוב יותר.

אחד התוספים הכי טובים לקציצת הבשר הינו מספר סוגים של מזון יבש שלרוב הדיסקוסים לא יאכלו כמו טבלית ספירולינה או שרימפסים/ דפניות/ ארטמיה מיובשים. לכן אם אתה מעונין ובכלל כדאי להוסיץ מזון יבש. זה עוזר גם בהשמכת הקציצה ויצובה.
Wild Blue לא מחובר   הגב עם ציטוט