elminister
Wednesday 23/07/2003, 10:19
יחיאל קובלט , מנהל מדגה בר אילן, שיחרר לאוויר העולם את החלק הראשון באחד הנושאים היותר סבוכים , יוד באק' המלוח, בחלק הראשון ישנה סקירה כוללת על היסוד, התהליכים הביולוגים וכדומה,
המאמר לא ממש למתחילים , אם נדייק, הוא ברמה אקדמאים גבוהה, אבל אני סבור כי רוב הריפרים המקדמים שלנו יפיקו ממנו הנאה צרופה, לא רק על "אז מה זה טוב לי?!"
אלה הבנה עמוקה יותר על התהליכים שקורים במיקרוססטם שנקרא "reef"
ולשם בדיוק הפורום מכוון!
http://www.ffil.org/forum/viewtopic.php?p=61353#61353
תהנו רבותי
המאמר לא ממש למתחילים , אם נדייק, הוא ברמה אקדמאים גבוהה, אבל אני סבור כי רוב הריפרים המקדמים שלנו יפיקו ממנו הנאה צרופה, לא רק על "אז מה זה טוב לי?!"
אלה הבנה עמוקה יותר על התהליכים שקורים במיקרוססטם שנקרא "reef"
ולשם בדיוק הפורום מכוון!
http://www.ffil.org/forum/viewtopic.php?p=61353#61353
תהנו רבותי