צפה בגרסא המלאה : הכנת קציצה מלב בקר לאמרקאים-מה תמליצו להוסיף


מישל
Thursday 23/07/2009, 22:49
ברצוני להכין קציצה מלב בקר
אני מוסיף פפריקה אדומה
מא אתם עוד ממליצים להוסיף

תודה
מישל

אור_סיני
Thursday 23/07/2009, 22:57
שרימפסים, שום...

אוהד123
Thursday 23/07/2009, 22:59
ברצוני להכין קציצה מלב בקר
אני מוסיף פפריקה אדומה
מא אתם עוד ממליצים להוסיף

תודה
מישל
איך מכינים ? :o ( לא ניסיתי אף אפעם ) אני יבקר אצלך תראה לי איך :hair:

נדיר
Thursday 23/07/2009, 23:18
מישל אני מאכיל את הדגים שלי בלב בקר,חותך את זה בפומפיה מתי שאני צריך מכניס למקפיא ומתי שהם מתחננים אני זורק להם :D

אני פשוט מגרד את זה ומהחתיכות הקטנות עושה קוביות,ללא תוספת.(כמובן ללא שומן,הסרתי אותו ביום שקניתי)

אבי.
Friday 24/07/2009, 12:15
מישל,

יש פה מספר מתכונים,(דיסקוסים)

אני מאמין שתסתדר. :wink:

http://www.aqua.org.il/forums/showthread.php?t=136711=146332

--->עובר לפורום אמריקאים.

אביעד
Friday 24/07/2009, 13:25
ממליץ לך להוסיף אצת נורי, ספירולינה תוספת צמחית ומחזק צבע.
שמעת פעם על כורכום לחיזוק הצהוב, אצלי זה עשה לקיריצה רק טוב, רק שהם נהיו כתומים לאיזה כמה חודשים :hair:

מישל
Friday 24/07/2009, 17:37
ממליץ לך להוסיף אצת נורי, ספירולינה תוספת צמחית ומחזק צבע.
שמעת פעם על כורכום לחיזוק הצהוב, אצלי זה עשה לקיריצה רק טוב, רק שהם נהיו כתומים לאיזה כמה חודשים :hair:
לקילו בשר כמה כרכום לשים..
האם ניתן להכניס גם כורכום וגם פפריקה אדומה..
תודה

אביעד
Friday 24/07/2009, 17:51
לא יודע, כמו סבתא מרוקאית, לפי העין.
אני הכנסתי את שניהם.

אוהד123
Saturday 25/07/2009, 17:43
אני לא יודע עם זה עוד מתקונים שלא פורסמו אבל הינה כמה מתקונים מתכונים לציקלידים (http://www.aqua.org.il/forums/showthread.php?t=141828) :up: בהצלחה :D