מישל
Thursday 23/07/2009, 22:49
ברצוני להכין קציצה מלב בקר
אני מוסיף פפריקה אדומה
מא אתם עוד ממליצים להוסיף
תודה
מישל
אני מוסיף פפריקה אדומה
מא אתם עוד ממליצים להוסיף
תודה
מישל
צפה בגרסא המלאה : הכנת קציצה מלב בקר לאמרקאים-מה תמליצו להוסיף מישל Thursday 23/07/2009, 22:49 ברצוני להכין קציצה מלב בקר אני מוסיף פפריקה אדומה מא אתם עוד ממליצים להוסיף תודה מישל אור_סיני Thursday 23/07/2009, 22:57 שרימפסים, שום... אוהד123 Thursday 23/07/2009, 22:59 ברצוני להכין קציצה מלב בקר אני מוסיף פפריקה אדומה מא אתם עוד ממליצים להוסיף תודה מישל איך מכינים ? :o ( לא ניסיתי אף אפעם ) אני יבקר אצלך תראה לי איך :hair: נדיר Thursday 23/07/2009, 23:18 מישל אני מאכיל את הדגים שלי בלב בקר,חותך את זה בפומפיה מתי שאני צריך מכניס למקפיא ומתי שהם מתחננים אני זורק להם :D אני פשוט מגרד את זה ומהחתיכות הקטנות עושה קוביות,ללא תוספת.(כמובן ללא שומן,הסרתי אותו ביום שקניתי) אבי. Friday 24/07/2009, 12:15 מישל, יש פה מספר מתכונים,(דיסקוסים) אני מאמין שתסתדר. :wink: http://www.aqua.org.il/forums/showthread.php?t=136711=146332 --->עובר לפורום אמריקאים. אביעד Friday 24/07/2009, 13:25 ממליץ לך להוסיף אצת נורי, ספירולינה תוספת צמחית ומחזק צבע. שמעת פעם על כורכום לחיזוק הצהוב, אצלי זה עשה לקיריצה רק טוב, רק שהם נהיו כתומים לאיזה כמה חודשים :hair: מישל Friday 24/07/2009, 17:37 ממליץ לך להוסיף אצת נורי, ספירולינה תוספת צמחית ומחזק צבע. שמעת פעם על כורכום לחיזוק הצהוב, אצלי זה עשה לקיריצה רק טוב, רק שהם נהיו כתומים לאיזה כמה חודשים :hair: לקילו בשר כמה כרכום לשים.. האם ניתן להכניס גם כורכום וגם פפריקה אדומה.. תודה אביעד Friday 24/07/2009, 17:51 לא יודע, כמו סבתא מרוקאית, לפי העין. אני הכנסתי את שניהם. אוהד123 Saturday 25/07/2009, 17:43 אני לא יודע עם זה עוד מתקונים שלא פורסמו אבל הינה כמה מתקונים מתכונים לציקלידים (http://www.aqua.org.il/forums/showthread.php?t=141828) :up: בהצלחה :D |
|